Distributie pliante


5.000 buc10.000 buc20.000 buc30.000 buc50.000 buc100.000 buc

425 lei

750 lei

1350 lei

la cerere

la cerere

la cerere

* Preturi distributie pliante/flyere fara TVA


Servicii competitive de distributie pliante si flyere

Multitudinea de oferte web-to-print care si-au facut aparitia pe piata ne-a determinat sa ne focusam pe extinderea serviciilor pe care vi le punem la dispozitie.

Daca nu dispuneti de suficient timp sau resurse pentru a implementa o campanie de distributie va oferim posibilitatea de a beneficia de serviciile noastre moderne de distributie de flyere si de pliante. Astfel, obiectivul nostru este de a va facilita dezvoltarea unei afaceri profitabile si de durata, cu costuri minime.

 

Ce putem face pentru dumneavoastra?

In momentul in care va decideti sa apelati la serviciile noastre, nu trebuie decat sa ne contactati, telefonic sau prin mail, si sa ne comunicati tipul si volumul campaniei dorite. 

Din punctul nostru de vedere, pentru a produce rezultatele asteptate, campania trebuie sa tina cont de targetarea segmentului de cumparatori vizati de serviciile sau produsele promovate. Asadar, vom initia o discutie impreuna cu dumneavoastra pentru a fixa impreuna zonele campaniei. Acest lucru ne ajuta sa consolidam campania de informare si sa fim siguri ca fluturasii si pliantele distribuite ajung la viitorii dumneavoastra cumparatori. 

Pentru a va convinge de promptitudinea si de seriozitatea cu care actionam, va garantam furnizarea zilnica sau saptamanala de rapoarte privind situatia distributiei de pliante sau a distributiei de flyere, dupa caz.

Tipuri de distributie de pliante si flyere

Distributia de flyere si pliante pe care vi-o oferim poate fi de mai multe feluri: distributie stradala si distributie la cutiile postale si sunt valabile doar pe raza Bucurestiului. La cerere putem face si distributii atipice. Pentru acestea va rugam sa ne contactati.

Costurile distributiei la cutiile postale le regasiti in tabelul de mai sus. Aceste preturi sunt valabile si pentru distributia stradala, cu urmatoarele mentiuni: 

In cazul locatiilor cu un trafic de minim 800 de flyere sau pliante pe ora preturile de mai sus se pastreaza. Daca traficul este mai mic se percepe un tarif de 25 lei/ora/promoter.
Pentru distributiile la cutiile postale preturile sunt valabile pentru maxim 2 zone.